1 Haziran 2017 Perşembe

GOM Audio İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 9 mb
Uyumluluk: Windows

 


GOM Audio, CD'lerden ve öteki formatlardan yüksek kalitede müzik parçaları çalabilen ücretsiz bir müzik çalar. Çok hızlı çalma, adım ayarı ve ekolayzır benzer biçimde bazı serin efektler ve kullanışlı özellikler vardır.



GOM Audio size farklı ortamlar için özel olarak optimize edilmiş en yüksek kalitede sesi verir. Üstün ses sunmanın yanı sıra, ses çalma için bir 'Sync Lyrics' özelliği de vardır, böylece şarkı sözlerini takip ederken müzik dinleyebilirsiniz. Çevrimiçi olarak hiçbir şarkı sözü mevcut değilse, Senkronize Şarkı Sözleri Düzenleyicisi'ni kullanarak kendi şarkı sözlerini girebilir ve daha sonra bunları yükleyebilirsiniz. Üstelik, GOM Pod Hizmeti vasıtasıyla, popüler podcast'leri akarsu yada indirerek dinleyebilirsiniz.

Temel Özellikler:

Oynatma hızı denetimü.
A-B tekrarlayın.
Basamak kontrolü.
Ekolayzer.
Yankı.
Ses Efektleri.
Şarkı sözlerini ve düzenleyiciyi senkronize edin.
Podcast akış ve indirme.
İnternet radyosu.
Karışık.
Çalma listeleri.
ID3 Etiketlerini düzenleyin.
Kaplamaları Değiştir.
Eklenti Desteği.
Güç seçenekleri.
Widget'lar ve kilit ekran kontrolleri (mobil cihazlar için).
Müzik videolarına bağlantı (mobil cihazlar için).
Bulut depolarını destekleyin (mobil cihazlar için).
GOM Audio, ses CD'si / .MP3 / .M4A / .OGG / .WMA / .WAV / .MID / .FLAC / .APE / .PLS ve .AAC kodlu ses de dahil olmak üzere birçok farklı ses formatını destekledi. .M4A olarak kaydedildiğinde desteklenir.

GOM Audio, popüler GOM Player video oynatma yazılımının sesli oynatma yanıtı olarak tasarlanmıştır. GOM Audio son aşama popüler olan GOM Oynatıcıyı temel almış olduğundan, aynı özelliklerin birbir çok (A-B Tekrarlama ve Oynatma Hızı denetimleri benzer biçimde) ve kısayollar dahil edilmiştir.

GOM Audio ek olarak GOM kimliğinize bağlanmak için 'Profilim' özelliğini kullanmanızı sağlar. Bir GOM Kimliği ile, senkronize edilen şarkı sözlerini, Profilim menüsünde bunları yükleyerek / düzenleyerek ve kişisel hesabınızdaki öteki detayları yönetebilirsiniz. Bu senkronize şarkı sözleri bilgisayarınızla mobil cihazınız arasında paylaşılabilir.

Genel olarak, GOM Audio uzakta sıkışmış bazı muntazam özelliklere haiz sağlam bir müzik çalar. Çeşitli kaynaklardan gelen yüksek ses kalitesi sesini dinlemek için kullanabilirsiniz. Hız ve zift yüksekliğini ayarlama ve 'senkronize şarkı sözleri' özelliği ile en sevmiş olduğiniz parçaları takip etme şeklinde bazı kullanışlı özellikler ile GOM sesinin standart medya oynatıcınızın üstünde neden bir kesim olduğunu görebilirsiniz. Nerede ise hiç sistem kaynağını tüketmez ve arabirimin gezinmesi rahat bayağı bir tasarıma sahiptir. GOM Audio da skinnable, bundan dolayı iyi mi göründüğünden hoşlanmıyorsanız tercihler menüsünden farklı bir cilt seçebilirsiniz.


Etiketler: GOM Audio  indir son sürüm

http://filehippo.com/download_gom-audio/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P