1 Haziran 2017 Perşembe

NoMachine İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 30 mb
Uyumluluk: Windows

 


NoMachine, güçlü özelliklere sahip yığınları olan ücretsiz bir uzak masaüstü uygulamasıdır. NoMachine ile tüm dosyalarınıza ve klasörlerine erişebilir, bulunduğunuz yerden DVD'leri, TV'yi veya YouTube videolarını izleyebilirsiniz. PC'nizden veya Mac'inizden muntazam, yüksek çözünürlüklü video ve sesleri NoMachine özellikli herhangi bir cihaza görüntüleyebilirsiniz. Uygulama, herhangi bir USB denetleyicisiyle bile çalışır, bu nedenle uzaktan oyun oynayabilirsiniz.



NoMachine ile cihazlarınıza erişebilirsiniz. Uzak bilgisayarda bulunan bir dosyayı yerel bir yazıcıya yazdırabilirsiniz. Sanki kalem sürücülerinize, tarayıcılarınıza ve tüm disklerinize önünüzde oturmuş benzer biçimde erişebilirsiniz.

ÖNEMLİ ÖZELLİKLER DAHİL:

Herhangi bir masaüstüne gezi edin. NoMachine ile herhangi bir bilgisayara erişebilir ve sanki önünde oturmuş gibi çalışmaya başlayabilirsiniz.
Herhangi bir içerikle çalışın. NoMachine, içeriğinizin ve programlarınıza uzaktan erişmenizi sağlar. İster animasyonlu modeller, sunumlar yada resimlerle çalışıyor olun.
Çalıştığınız öteki kişilerle tanışın. Uygulama, masaüstünüzü güvenli bir şekilde paylaşmanızı ve sizinle iş arkadaşlarınız içinde işbirliği ve dosya paylaşımı yapılmasını sağlar.
İnsan Arayüzü. NoMachine'in insan-makine arabirimi senedirımdan hızlı uzak bir bağlantı sağlar. Uygulama, birden fazla işletim sistemini destek sunar; böylece bir işletim sistemine bağlanmanız gerekmez.

Etiketler: NoMachine indir son sürüm

http://filehippo.com/download_no_machine/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P