1 Haziran 2017 Perşembe

Aiseesoft PDF to ePub Converter İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 117 mb
Uyumluluk: Windows

 


Aiseesoft PDF to ePub Converter, çeşitli PDF belgelerini ePub dosyalarına dönüştürmenizi sağlar. Çıktı ePub dosyaları, iOS / Android cihazları ve ustalaşmış eBook Okuyucularla çok uyumludur.



Okunabilir bir e-kitap biçimi olarak, ePub e-Kitap okuyucuları, tabletler, bilgisayarlar ve akıllı telefonlardan indirilebilir. Metin belgenizin en önemli parçası olduğunda, PDF eBook'ı Aiseesoft PDF ile ePub Dönüştürücüsü ePub formatına dönüştürebilir ve ePub dosyalarını iPad, iPhone, iPod touch, Android telefonları, Sony Reader ve öteki e-okuyuculara aktarabilirsiniz. Daha iyi bir okuma deneyimi.

Temel özellikler şunlardır:

PDF'yi çeşitli mobil aygıtlar için ePub'a dönüştürün: Okunabilir bir e-kitap biçimi olarak ePub, e-Kitap okuyucuları, tabletler, bilgisayarlar ve akıllı telefonlardan indirilebilir. Metin belgenizin en önemli parçası olduğunda, PDF eBook'ı Aiseesoft PDF ile ePub Dönüştürücüsü ePub formatına dönüştürebilir ve ePub dosyalarını iPad, iPhone, iPod touch, Android telefonlar, Sony Reader ve diğer e-okuyuculara aktarabilirsiniz. Daha iyi okuma deneyimi.
Taranmış PDF belgelerindeki ulusal dilleri, yapay dilleri, programlama dillerini tanımak için en doğru teknoloji olan OCR ile PDF tarama verimliliğini artırın: OCR Optik Karakter Tanıma ile), görüntü tabanlı taranmış PDF dosyalarını ePub'a dönüştürmek daha kolaydır; Metni tekrar yazmak zorunda kalacağınız zamandan ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.
Kısmi ve toplu dönüştürmeyi destekleyin: PDF eBook'ları yalnızca tek bir dönüşümle ePub biçimine dönüştürmenize ve vakitınızı kaydedebileceğiniz ve verimliliğinizi artıracak PDF dosyalarının seçilen sayfalarındaki içeriği dönüştürmenize izin verir. Ayrıca, birden fazla PDF dosyasını içe aktarabilir ve aynı anda ePub belgelerine dönüştürebilirsiniz.
Çıkış ayarlarını özelleştirin.
Çıktı ayarlarından, orijinal metni, düzenini ve tablolarını koruyabilirsiniz. Fotoğraf ayarlarında, resim formatını JPEG yada PNG olarak özgürce seçebilirsiniz. Görüntü çözünürlüğü de ayarlanabilir. Hedef dokümanın ilk sayfası ePub dosyasının ön kapağı olarak da dönüştürülebilir.
Yüksek kalite ve süper hızlı dönüşüm.

Etiketler: Aiseesoft PDF to ePub Converter indir son sürüm

http://filehippo.com/download_aiseesoft-pdf-to-epub-converter/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P