13 Mayıs 2017 Cumartesi

Avast Ücretsiz Antivirüs İNDİR [Güncel Sürüm]





Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 6 mb
Uyumluluk: Windows



Avast! Ücretsiz Antivirus, etkili ve kapsamlı bir antivirüs programıdır. Avast'ın yarattığı güvenli ve güvenilir marka yardımıyla mevcut en popüler antivirüs programlarından biridir. Avast'ı yaratmaya geçindiren anahtar özellikler! Ücretsiz Antivirus çok popüler, rahat UI, optimize tarama seçenekleri ve virüs tanımlarının sürekli güncellenen veritabanı.


Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü


En son sürümü, önceki sürümlere göre UI 'yı kullanmak için çok daha sıradan ve daha süratlidir. Ana özelliklere kenar çubuğunda kolayca erişilebilir ve ana sayfanız artık özelleştirilebilir, böylece en sık kullandığınız çalgılara doğrudan erişebilirsiniz. Genel görünüm temiz ve düzgün, sezgisel etiketli ve yerleştirilmiş düğmelerle.

Kapsamlı Koruma


Avast, virüs tanımlarının veritabanını devamlı olarak güncelliyor; bilgisayarınızın son olarak casus yazılımlara, virüslere ve potansiyel olarak tehlikeli web sitelerine karşı korunacağı anlamına geliyor. Avast'ın geniş ve aktif topluluğu, geliştirme ekibine Avast'ın önemli veritabanına hızla karşı gelen ve eklenen yeni güvenlik tehditlerini hızla uyarır. Tarayıcı eklentisi, çerez ve sosyal izleme engelleme şeklinde özelliklerle bilgisayar güvenliğini daha da geliştirir.Avast, free antivirus hizmetine ekolarak avast internet security hizmetini de sunmaktadır.Ücretsiz olarak indirebilir ve bilgisayarınızı olası korsan tehlikelerine karşı koruyabilirsiniz.


Hızlı Çalışma


Avast! Ücretsiz Antivirus, derinlik ve hız temel alınarak bir dizi standart tarama seçeneği ile birlikte gelir. Hızlı tarama çoğu durumda, çıkartılabilir medyayı ve seçtiğiniz dosyaları hedefleyerek, güvenlik tehditlerini genellikle bir dakikadan kısa sürede belirleyerek, yeterli olacaktır. Açılışta bir başlangıç ​​taraması otomatik olarak başlatılır ve yararlı, tertipli güvenlik kontrolü yapılır. En yeni durumdaki optimize edilmiş tarama motoru, metin içeriğinin taranması önceki sürümlerden önemli ölçüde daha hızlı olduğu anlamına geliyor. EXE dosyalarının taranması da daha hızlıdır. Geliştirilmiş bellek kullanımı Avast demektir! Ücretsiz Antivirus, sisteminiz üzerinde daha azca baskı oluşturmalı, böylece diğer görevlere daha hızlı devam edebilirsiniz.


Avast! Ücretsiz Antivirus kesinlikle mevcut en iyi ücretsiz toplam güvenlik yöneticilerinden biridir. Nispeten hafifçe ve etkili olsa da kapsamlı güvenlik koruması sağlar. Tarayıcı eklentisi tarama hızını yavaşlatabilir ve tarama bazı üstün antivirüs seçenekleri kadar ayrıntılı olmayabilir. Sadece bayağı, etkili UI ve güçlü güvenlik özellikleri Avast! Ücretsiz Antivirus, ücretsiz bilgisayar güvenliği arayanlar için çok iyi bir seçimdir.

Etiketler: avast antivirüs indir, avast free indir,  ücretsiz antivirüs, antivirüs programı, avast virüs programı indir, antivirüs programı indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P