10 Mayıs 2017 Çarşamba

Recuva İNDİR [Güncel Sürüm]





Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 5.30 mb
Uyumluluk: Windows



Recuva (silinen dosyaları kurtarma) Yanlışlıkla bilgisayarınızdan silinen dosyalarınızı geri yüklemenize yardımcı olan ücretsiz bir Windows yardımcı programıdır. Buna, yanlışlıkla Geri Dönüşüm Kutusu'ndan boşaltılan dosyaların yanı sıra hafıza kartlarından yada MP3 çalarlar gibi harici cihazlardan kullanıcı hatası nedeniyle silinen fotoğraf ve diğer dosyaları da içerir. Hatalar, çökmeler yada virüslerden dolayı 'kaybolan' dosyaları Recuva ile kurtarabilirsiniz!


Temel Özellikler:

Kullanımı basit arayüzü - sadece 'Tara'yı tıklayın ve kurtarmak dilediğiniz dosyaları seçin.
Dosya adı / türe dayalı sonuçlara filtre kullanmak basit.
Sıradan Windows, List ve Ağaç görünümlü arayüzü sever.
USB başparmak sürücüsünden çalıştırılabilir.
Ofis belgeleri, resimler, video, müzik, e-posta vb. Dahil olmak üzere her türlü dosyayı geri yükler.
FAT12, FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, NTFS5, NTFS + EFS dosya sistemlerini destekler.
Dosyaları dijital kameralar, hafıza çubukları, CF kartları, Akıllı Medya Kartları, SD kartları şeklinde çıkarılabilir medyadan geri yükler.)
Dosyaları harici ZIP sürücüleri, Firewire ve USB durağan disklerinden geri yükler.
Hafif ve hızlı.
Çoğu dosya kurtarma aracının aksine, Recuva bozuk yada yeni biçimlendirilmiş sürücülerdeki dosyaları geri yükleyebilir. Daha fazla esneklik ile Recuva, verilerinizi kurtarma şansınıza sahiptir. Recuva, sildiğiniz dosyaların izlerini bulmak için sürücünüzü tarayan gelişmiş bir derin tarama özelliği ile birlikte gelir.

Recuva ayrıca bir dosyayı yok etmenizi elde eden güvenli bir üzerine yazma özelliğine sahiptir, böylece normal yazılım kurtarma çalgılarını kullanarak kurtarılamaz. Dosyalarınızın silinmediğinden kararlı olmak için sanayi ve askeri standart silme tekniklerini kullanarak, Recuva'nın güvenli üst yazma özelliği verilerin mümkün olduğunca özel kalmasını sağlar.

Genel olarak, Recuva sayısız dosya türlerini destekleyen üstün bir dosya kurtarma çözümüdür ve verilerinizi hafıza kartları, harici durağan diskler ve USB sürücüler gibi herhangi bir yine yazılabilir ortamdan kurtarabilirsiniz. Hafiftir, kullanımı kolaydır ve çünkü CCleaner ve Speccy'nin yaratıcıları Piriform'dan gelmektedir, bu ücretsizdir!

Etiketler: Recuva indir, recuva full indir, recuva silinen dosyaları geri getirme, silinen ftoğrafları kurtarma, silinen videoları kurtarma, silinen resimleri geri getirme programı, recuva dowload free

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P