1 Haziran 2017 Perşembe

Adobe Digital Editions İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 8 mb
Uyumluluk: Windows

 


Adobe Digital Editions, medyaya varlıklı e-Kitaplar'ı ve diğer dijital yayınları görüntüleme ve yönetmenin bir yolunu sunar. Dijital içinde ne olduğu indirmek ve satın almak için hem çevrimiçi bununla beraber çevrimdışı olarak okumak için kullanabilirsiniz.



Adobe Digital Editions ile kopya korumalı e-Kitapları bilgisayarınızdan diğer bilgisayarlara veya cihazlara aktarabilirsiniz ve e-Kitaplarınızı özel bir kitaplığa organize edebilirsiniz. Ayrıca, e-Kitaplarınızın sayfalarına da izahat yapma kabiliyetine sahipsiniz.

Temel özellikler şunlardır:

EPUB 3 desteği.
Arama desteğini.
Ulaşılabilirlik.
Tam ekran desteği.
Çok dilli destek.
Düzenleme desteği.
Dosya organizasyonu.
Kitap borçlanma desteği.
Çok formatlı destek.
Baskı desteği.
Genel olarak, Adobe Digital Editions, PDF ve EPUB belgelerini görüntülemek ve açıklama yapmak için muhteşem bir uygulamadır. Uygulamanın kendisi oldukca hafifçe ve az sistem kaynağı tüketiyor. Kullanıcı arayüzü standart ancak iyi organize edilmiş ve kullanımı kolaydır.

Bir halk kütüphanesinden dijital içinde ne olduğu 'ödünç alma' kabiliyeti gibi Adobe Digital Editions'tan bahsetmeye değer birkaç harika özellik var; Süreç, dijital içerik satın alacak şekilde kalır ancak ödeme işlemi yapılmaz. Ek açıklama ve vurgulama işlevleri de çok işe yarar. Bundan dolayı, temel bir EPUB'a ve PDF okuyucuya / yöneticiye ihtiyacınız varsa, Adobe Digital Editions mükemmel bir ücretsiz araçtır.


Etiketler: Adobe Digital Editions  İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_adobe_digital_editions/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P