1 Haziran 2017 Perşembe

Comodo Free Firewall İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 5 mb
Uyumluluk: Windows

 


Comodo Free Firewall, Windows'un varsayılan yardımcı programı için muhteşem bir yedektir. Arayüz modern, şık ve sezgisel ve gezinmesi rahat. Yalnız gözlerden hoşnut olmakla kalmaz, hem de sisteminizi mümkün olduğunca güvenli tutmak için devamlı güncellenen bir bulut veritabanı aracılığıyla gelişmiş koruma sağlar.



Temel Özellikler:

Hızlı ve sorunsuz çevrimiçi deneyim.
PC'nizdeki trafiği yönetir.
Tüm İnternet ataklarını engeller.
Çevrimiçi olduğunuzda tüm bağlantıları korur.
Bağlantıları izler / izler.
Bu ücretsiz güvenlik duvarı, bilgisayarınızı her türlü dış tehditten etkin ve etkili bir şekilde korur. Herhangi bir tehdidin girmesini ve sisteminizi etkilemek için varsayılan koruma reddini (DDP) denilen bir şey kullanır. Comodo Free Firewall, sisteminize bilinmeyen yazılımlar getirildiğinde, meşru olup olmadığını idrak etmek için 15 milyonun üzerinde dosya ve uygulamanın bir beyaz listesiyle çapraz referans yapmasını sağlamak için çapraz referans sistemi kullanarak çalışır. Aksi takdirde, Comodo Free Firewall, muhtemelen kötü amaçlı bir dosyanın PC'nize erişmeye çalışılmış olduğunı bildirir.

Genel olarak, Comodo Free Firewall, çevrimiçi tehditleri engelleyebilir, saldırılara karşı sisteminiz için sağlam ve güçlü bir savunma sağlar. Sağlam bir tarayıcı, sanal masaüstü ve sandbox sistemi içerir. Tek dezavantajı, hem iyi hem de kötü dosyaları bayraklardır; bu da doğal ki can sıkıcı olabilir.


Etiketler: Comodo Free Firewall indir son sürüm

http://filehippo.com/download_comodo_free_firewall/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P