1 Haziran 2017 Perşembe

CrococryptFile İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 28 mb
Uyumluluk: Windows

 


CrococryptFile hazzı dosya ve klasörlerin şifrelenmiş arşivlerini oluşturan küçük ve göze batmayan bir dosya şifreleme aracıdır.



CrococryptFile, aşağıdakileri içeren bir pakettir: AES-256, Windows Keystore tabanlı şifreleme ile RSA anahtarlarını ve AES-256'ı ve AES-256 ile GPG / OpenPGP anahtar tabanlı şifrelemeyi içeren şifre tabanlı şifreleme (PBKDF2'yi takip ederek).

Biroldukça bakımdan CrococryptFile'in şifreleme özellikleri, ZIP'in AES şifrelemesini kullanan bir ZIP yardımcı programıyla karşılaştırılabilir, sadece ikisi içinde farklılıklar vardır. Örneğin, CrococryptFile, dosya adları, saat / tarih ve dosya boyutu bilgileri de dahil olmak üzere tüm dosya ve klasör bilgilerini şifreler ve ayrıca tüm veri ve meta veriler basit bir devasa dosya dökümüne entegre edildiği için arşiv içinde ne olduğunun herhangi bir bilgisini gizler.

Genel olarak, CrococryptFile güvenilir bir şekilde önemli dosyalarınızı kodlamanıza ve dolayısıyla öteki yetkisiz kullanıcıların erişememesine olanak tanıyan hakkaten kullanışlı bir enstrumantır. Yardımcı program, dosya adı, saat / tarihin yanı sıra dosya boyutu bilgilerini kodlayan, parola korumalı bir arşive tek tek dosyalar eklemenize izin verir. Uygulama Windows Gezgini içerik menüsü ile bütünleştikçe, istediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kodlama işlemini başlatabilirsiniz.

Etiketler: CrococryptFile indir son sürüm

http://filehippo.com/download_crococryptfile/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P