1 Haziran 2017 Perşembe

Crypt4Free İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 3 mb
Uyumluluk: Windows

 


Crypt4Free, AEP PRO'nun (güçlü bir dosya şifreleme yardımcı programı) ücretsiz bir sürümüdür. AEP PRO kadar biroldukça özelliklere haiz olmasa da Crypt4Free, çoğu kullanıcının dosyaları şifrelemek ve şifrelerini çözmek için ihtiyaç duyacağı temel enstrumanları ihtiva eder.



Crypt4Free çeşitli formları ve enstrumanları her türlü destekler ve bir zip ve unzip programı içerir. Crypt4Free iki algoritma sağlar; DESX (128-bit) ve Blowfish (448-bit) ve 'Hızlı Silme' dosya silme seçeneği. Crypt4Free özellik ve araç listesi yetersiz olmasına karşın, kullanımı hakkaten kolaydır.

Temel Özellikler:

Tam ZIP desteği
"Arka kapı" erişimi yok.
DESX (128-bit) ve Blowfish (448-bit) şifrelemeyi destek sunar.
Kullanımı basit arayüz.
Cilt desteği.
Crypt4Free ile, dosya parçalayıcı ve kullanıcı gizlilik aracı benzer biçimde kullanımınıza hazır temel güvenlik araçlarına sahipsiniz; URL Geçmişi, Sık Kullanılanlar, Geri Dönüşüm Kutusu, Parolalar vb. Gibi tüm web izlerini silmek için?

Genel olarak, Crypt4Free çeşitli biçimleri ve çalgıları destekleyen düzgün küçük bir yardımcı programdır. Zip desteğine sahiptir ve DESX (128-bit) ve Blowfish (448-bit) adresindeki verileri şifreleyebilir. Hafiftir, kullanımı kolaydır ve özgürdür. Eğer piyasada bayağı bir şifreleme aracı iseniz, o zaman Crypt4Free kontrol etmeniz ihtiyaç duyulan bir şey olmalı.


Etiketler: Crypt4Free  İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_crypt4free/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P